Beste bezoeker
Mylamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf heden tot medio september combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
0
Bel: +31 (0)46 47 43 168 (ma - vr 9:00 - 17:00 uur)
Gratis bezorging boven € 50,-
Binnen Nederland / België / Duitsland
Niet goed, geld terug
Binnen 30 dagen retour
Twee jaar garantie
Niet op lichtbronnen
Achteraf betalen
op rekening met afterpay

Kinderverlichting

Filters
Prijs
Min
Max

Leuke kinderlampen bij MyLamp.nl

Net als iedere kamer in uw huis, verdient ook een kinder(slaap)kamer een mooie lamp. Natuurlijk hangt u hier niet dezelfde lamp op als in uw eigen huiskamer of slaapkamer. MyLamp.nl heeft daarom een mooie selectie kinderlampen gemaakt, bestaande uit onder andere hanglampen, allerlei soorten nachtlampjes en plafonnières. Uw zoon of dochter heeft een ruime keuze in onze webshop en zal met plezier gaan slapen onder toeziend oog van Disney prinsessen, beren en Cars.

Unieke, vrolijke kinderverlichting

Kinderverlichting moet aan een paar voorwaarden voldoen: het moet veilig, stevig en bovenal kleurrijk zijn. Wanneer kinderen in het donker naar de lamp kijken, moet het ze een veilig gevoel geven. Wij hebben daarom kinderverlichting geselecteerd, die aan al deze voorwaarden voldoet. Met name Philips en Lucide hebben een prachtige collectie ontworpen, waar kinderen én volwassenen van kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan lampen met Disney prinsessen, Cars, vliegtuigjes en beren. Alle verlichting is stevig en veilig, zodat kinderen zich bijvoorbeeld niet kunnen branden of snijden wanneer een lamp kapot gaat. U vindt hier geschikte verlichting voor zowel jongens- als meisjeskamers.

Kies uw kinderlamp online

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen producten online. Hoe handig is het daarom dat wij een ontzettend ruime collectie kinderverlichting hebben waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste producten selecteren en toevoegen aan uw winkelwagen, de betaalmethode kiezen en de bestelling af te ronden. Wij zorgen ervoor dat uw kinderlamp zo snel mogelijk wordt geleverd!
Sorteren op:
Boven Terug naar boven
Klantenservice Inloggen CONTACT