Beste bezoeker
Mylamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf heden tot medio september combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
0
Bel: +31 (0)46 47 43 168 (ma - vr 9:00 - 17:00 uur)
Gratis bezorging boven € 50,-
Binnen Nederland / België / Duitsland
Niet goed, geld terug
Binnen 30 dagen retour
Twee jaar garantie
Niet op lichtbronnen
Achteraf betalen
op rekening met afterpay

Thuiskantoor

Filters
Ruimtes
Prijs
Min
Max

Kantoorverlichting online bestellen via MyLamp

Kiest u er regelmatig voor om thuis te werken? Studeert of heeft u een bedrijf aan huis en wilt u een plek waar u rustig en goed kunt werken? Een thuiskantoor is de oplossing. Echter is het wel van belang dat dit kantoortje goed is verlicht. Daar komt de kantoorverlichting van MyLamp van pas. Wij beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment kantoor lampen welke tegen zeer scherpe prijzen online te bestellen zijn.

Led kantoorlamp voor uw bureau

Een kantoor lamp op een bureau dient van goede kwaliteit te zijn. De reden hiervoor is dat de ogen erg vermoeid kunnen raken door een foutieve lichtkleur. Daarom is het verstandig om te investeren in een kwalitatieve lamp die uw thuiskantoor praktisch en voldoende zal verlichten. Een Led lamp is daarbij veelal een goede keuze. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt in de Philips EyeCare bureaulampen.

Kantoor lampen van grote merken

MyLamp is een kantoorlampen webshop waarbij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Daarom bieden wij enkel grote merken aan, bijvoorbeeld Philips, SLV, Artemide en Eglo. De prijzen zijn echter zeer scherp. U kunt al een kantoor lamp aanschaffen vanaf een bedrag van enkele tientjes. Voor de exclusievere modellen kunt u echter enkele honderden euro's kwijt zijn. De keuze is volledig aan u.

De voordelen van kantoorlampen online bestellen

Het online kopen van uw favoriete kantoor lamp kent vele voordelen. Allereerst heeft u beschikking tot een zeer uitgebreid assortiment, veelal uitgebreider dan een fysieke winkel. Het komt vaak voor dat de klantenservice en het advies van een webshop benedenmaats is. Dit is echter niet het geval bij MyLamp, aangezien wij ook een fysieke showroom hebben. Het vakkundige personeel is u zowel online als offline graag van dienst met gedegen vakkennis. Bent u overtuigd van het voordeel van online kantoorlampen kopen via MyLamp? Bestel dan uw favoriete armatuur online!
Sorteren op:
Boven Terug naar boven
Klantenservice Inloggen CONTACT