Beste bezoeker
Mylamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf heden tot medio september combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
0
Bel: +31 (0)46 47 43 168 (ma - vr 9:00 - 17:00 uur)
Gratis bezorging boven € 50,-
Binnen Nederland / België / Duitsland
Niet goed, geld terug
Binnen 30 dagen retour
Twee jaar garantie
Niet op lichtbronnen
Achteraf betalen
op rekening met afterpay

Nostalgische-verlichting

Filters
Prijs
Min
Max
Stijlen

Mooie en originele nostalgische lampen

In veel horeca gelegenheden, oude bruin cafés of klassiek ingerichte restaurants en hotels, bent u ongetwijfeld in romantisch en nostalgische sferen terechtgekomen. Deze collectie exclusieve nostalgische lampen zijn kenmerkend voor deze originele stijl inrichting. Klassieke vormen met luxe materialen zoals koper of brons zijn gebruikt om de authentieke uitstraling te bewerkstelligen. De vormen zijn herleid van landelijke stijl verlichting en lampen en door deze stijl nostalgische verlichting te gebruiken haalt u de sferen van weleer in huis.

Landelijke verlichting voor binnen en buiten

De exclusieve lampen fabrikanten van deze nostalgische stijl lampen hebben ook een uitgebreide collectie klassieke en nostalgische buitenverlichting, zodat u uw tuin of buitenkant van uw huis de elegante uitstraling van vroeger kunt geven. Exclusieve materialen zoals gietijzer, koper of bronsachtige kleuren in combinatie met kwaliteits glas geven net dat beetje extra cachet aan uw huis of tuin. Bent u al lang op zoek naar deze originele vormen, dan bent u bij MyLamp aan het juiste adres.

Samengestelde collecties van origineel vormgegeven lampen

De terugkeer van originele vormen in de verlichting en lampen zijn een overduidelijke trend van de laatste jaren. De nostalgische stijl is dan ook een blijvende richting in de tuin en woninginrichting geworden. De robuuste design van deze tuinlampen of binnenverlichting zijn in principe een blijvende stijl en zijn als het ware parels in uw tuin of interieur. Geef extra cachet en een mooie klassieke uitstraling aan uw inrichting met mooie nostalgische lampen en verlichting. Bij MyLamp weet u dat u altijd exclusieve en originele nostalgische lampen koopt. Bekijk onze zorgvuldig en uitgebalanceerde collectie klassieke en nostalgische lampen.
Sorteren op:
Boven Terug naar boven
Klantenservice Inloggen CONTACT