Beste bezoeker
Mylamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf heden tot medio september combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
0
Bel: +31 (0)46 47 43 168 (ma - vr 9:00 - 17:00 uur)
Gratis bezorging boven € 50,-
Binnen Nederland / België / Duitsland
Niet goed, geld terug
Binnen 30 dagen retour
Twee jaar garantie
Niet op lichtbronnen
Achteraf betalen
op rekening met afterpay

Scandinavisch

Filters
Ruimtes
Prijs
Min
Max

Unieke Scandinavische verlichting bij MyLamp

Scandinavisch design staat bekend om zijn unieke ontwerpen en mooie, strakke vormen. Wij hebben een aantal lampen in onze collectie die met gemak in een Scandinavisch interieur passen. Een aantal kenmerken van deze tak binnen het design is het gebruik van neutrale kleuren en natuurlijke materialen. U zult dus bijvoorbeeld veel hout zien bij deze lampen. Verder is licht een kernwoord. In Scandinavische landen kunnen de winters soms erg donker zijn, waardoor geprobeerd wordt zo goed mogelijk gebruik te maken van verlichting. Al onze Scandinavische lampen zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd door gerenommeerde merken.

Scandinavische lampen voor een mooie prijs

Wanneer mensen denken aan design of kwaliteit gaan ze vaak uit van een hoge prijs. Dit is bij onze Scandinavische lampen echter niet het geval. Daarnaast krijgt u waar voor uw geld, doordat alle lampen in onze webshop van bekende merken zijn die lampen produceren van uitstekende kwaliteit. Voorbeelden van merken die prachtige Scandinavische lampen hebben ontworpen zijn Eglo, Lucide en Leitmotiv. U zult hier veel hout, frisse natuurlijke kleuren en vooral originele lampen tegenkomen.

De mooiste Scandinavische verlichting vindt u op MyLamp.nl

Met een van de mooie ontwerpen die u in onze collectie vindt, geeft u uw interieur iets speciaals. Wanneer u toe bent aan iets nieuws, is het niet nodig om uw gehele meubilair te vernieuwen. Vaak kunnen een nieuwe lamp of mooie accessoires zorgen voor een complete metamorfose. Neem bij vragen altijd even contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte lamp!
Sorteren op:
Boven Terug naar boven
Klantenservice Inloggen CONTACT