Beste bezoeker
Mylamp is tijdelijk gesloten !

Vanaf heden tot medio september combineren wij de vakantiesluiting met een bedrijfsverhuizing.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
0
Bel: +31 (0)46 47 43 168 (ma - vr 9:00 - 17:00 uur)
Gratis bezorging boven € 50,-
Binnen Nederland / België / Duitsland
Niet goed, geld terug
Binnen 30 dagen retour
Twee jaar garantie
Niet op lichtbronnen
Achteraf betalen
op rekening met afterpay

Spectrum-designspot-10981

Filters
Merken
Ruimtes
Prijs
Min
Max
Stijlen
Materiaal

Design Spots van Lucide: De Spectrum

Vol aluminium, een strak design en functioneel licht. Deze opbouwspots van Lucide verlichting geeft elegantie aan uw interieur. Spotlampen bestaande uit de 10981/21/12 met een enkele spot, de 10981/22/12 als dubbel lichts spot en de langwerpige imposante 4 lichts variant de 10981/24/12. Het robuuste formaat in combinatie met de aluminium afwerking geeft de Spectrum spotreeks van Lucide een modern en technische uitstraling. Haal design in huis met de Lucide Spectrums.
 

Dimmen voor sfeerverlichting

De spectrum lampen van Lucide worden inclusief AR 111 ( ook bekend als QR 111) halogeenspots geleverd met een wattage van 50W. De eigenschappen van deze laagvolt (12V) spots zijn het mooie heldere witte licht met een 3000 K warme kleurtemperatuur. De bundelbreedte bij een normale plafondhoogte is ideaal voor het verlichten van een oppervlakte van plusminus 2 vierkante meters en is dus groter dan de kleine 12v spots van 5cm doorsnee. U kunt de kop van de deze design spot van Lucide eventueel richten of bijstellen voor een optimale licht verspreiding in uw interieur. Om eventueel de spots te gebruiken als sfeerverlichting, kunt u deze dimmen met een elektronische transformator dimmer van een willekeurig schakelmateriaal merk. Gebruik geen simpele gloeilampen dimmer, want deze designspotjes werken met een ingebouwde (meegeleverde) trafo.
 

Tijdloze moderne Lucide spots

De meeste mensen die met hun inrichting bezig zijn, proberen de juiste combinatie te vinden tussen wat trendy is en wat tijdloos is. Het unieke van de Spectrum design spots van Lucide is de moderne en tijdloze vormgeving. Deze spots integreren mooi in veel stijlen woonkamers of keukens en zijn niet onderhevig aan de tijdgeest van een trend. Deze verlichting is tevens chique, modern, robuust en industrieel. Waarbij de afwerking van het materiaal een bijzonder mooie uitstraling heeft met de vol aluminium behuizing.
Terug naar alle producten van Lucide Zoek een andere serie van Lucide
Sorteren op:

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Boven Terug naar boven
Klantenservice Inloggen CONTACT